En snabb ridtur

Dagen rapport ifrån stallet :)

Tazy & jag kom till stallet senare än vanligt, väntade på Tazy som hade varit och julhandlat i västerås. Eftersom det redan var mörkt tyckte vi att mocka kan vi göra innan vi rider, det var ju visserligen smart för då var man varm när man skulle ut och rida. Oturligt nog vart det bara en rask ridtur, som hade kunnat blivit en längre.. :P
 Men den var ändå fartfylld och roligt, under ridturen försökte jag vara så mjuk och lös i handen som det bara gick. Det kändes väldigt bra, Menny travade fram i fin fart. Huvudet var i perfekt höjd (om man kan utrrycka sig så..?) Man känner att han har närver som en hopphäst ibland.
Däremot blev han sur när Katla & Tazy skulle gallopera först på vägen hem till stallet (han tyckte  att Katla spran sakta för han fick lov att några ggr sakta ner till trav), man hörde på Menny att det var jobbigt med bengympa ute i snön :)

Det roliga var att han bestämde när han skulle sakta av och komma upp i gallop igen, allt jag behövde var att styra ungefär ;D Rktigt trevligt när det en ridtur kan vara så ^^
 Under tiden som vi väntade på att vår skjuts skulle komma rensade vi i en av våra stora lådor som vi har, det fanns en hel del saker som vi inte använder. Som grädde på moset la vi det i vårat skåp som är till för att ha saker i som ej används x).

Ett hett tips! Ska ni ut och rida när ni har snön i ögonen, ha alltid ett par skidglasögon i stallet. Tazy och jag önskade att vi hade det igår, så vi slapp få snö i ögonen. Tänk på det tills nästa gång skidglasögon är bra att ha ibland ;)

signaturylva-copy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0